C:\

TEST PAGE

\   VIZIUNE

Consolidarea ecosistemului de inovare în domeniul securității cibernetice, prin crearea unui hub regional ce reunește un pol de competențe în acest domeniu, țintind către un impact regional, național și european.

\   MISIUNE

Crearea unui ecosistem în domeniul securității cibernetice și a tehnologiilor avansate, bazat pe utilizarea resurselor comune ale membrilor fondatori și pe atragerea și implicarea partenerilor strategici.

\   PILONI
BVCYH_ își structurează activitatea pe următoarele direcții principale de acțiune:

Educație și conștientizare, axate pe următoarele categorii de utilizatori: învățământ gimnazial, preuniversitar și universitar, precum și a profesioniștilor ITC. Demersurile de conștientizare se vor concentra asupra angajaților din instituții publice, operatori de infrastructuri critice, companii și alți potențiali beneficiari cheie.

Organizarea de evenimente dedicate securității cibernetice și tehnologiilor avansate: competiții, exerciții dedicate, conferințe, punerea la dispoziție a unei infrastructuri dedicate;

Ecosistem de inovare: Stimularea potențialului de inovare local și național prin programe specifice de mentorat, incubare, accelerare și acces la finanțare, în scopul generării de valoare adăugată și transferului către piață.

\   MEMBRI
AMB este alcătuită din 19 membri din arealul metropolitan și are drept scop facilitarea cooperării între comunităţile membre, pentru implementarea în comun a activităţilor şi a politicilor
de dezvoltare durabilă (susținerea progresului social, promovarea măsurilor de protecție eficientă a mediului, încurajarea utilizării raționale a resurselor naturale, susținerea creșterii economice).
Vezi site
Previous
Next
Centrul Național Cyberint (CNC) este o unitate centrală a Serviciului Român de Informații, care pledează și acționează pentru cunoaşterea, prevenirea şi contracararea vulnerabilităţilor,
riscurilor şi ameninţărilor la adresa securităţii cibernetice a României. De asemenea, CNC susține importanța demersurilor de dezvoltare a culturii de securitate în spațiul cibernetic şi necesitatea asigurării protecţiei sistemelor informatice.
Vezi site
Previous
Next
Universitatea Transilvania din Brașov (UNITBV) este cea mai mare universitate din centrul țării, o universitate comprehensivă care oferă programe în 43 de domenii de știință.
Misiunea UNITBV constă din producerea și transferul de cunoaştere către societate prin formare inițială la nivel universitar concretizată prin programe de studii de licență, master și doctorat, prin cercetare ştiințifică avansată, dezvoltare, inovare și transfer tehnologic.
De asemenea, misiunea UNITBV vizează formarea prin programe postuniversitare și dezvoltarea interacțiunii dintre Universitate şi societate, prin parteneriate în acord cu principiile unei societăți bazate pe cunoaştere.
Vezi site
Previous
Next
Atos este lider global în transformarea digitală avand un numar de 105.000 de angajați și venituri anuale de peste 11 miliarde EUR. Este numărul unu in Europa în securitate cibernetică, cloud
și High Performance Computing. Grupul oferă soluții adaptate end-to-end pentru toate industriile din 71 de țări. Fiind pionier în decarbonizarea serviciilor și produselor, Atos este angajat in furnizarea solutiilor digitale securizate și decarbonizate pentru clienții săi. Atos operează sub mărcile Atos și Atos | Syntel.
Atos este o societate europeană (Societas Europaea), listată la indicele bursier CAC40 Paris.
Vezi site
Previous
Next
\   PARTENERI STRATEGICI
Orange România este liderul pieței locale de comunicații mobile și parte a grupului Orange, una dintre cele mai mari companii de comunicaţii din lume, cu peste 259 milioane de clienţi pe
cinci continente. În Romania, Orange oferă servicii mobile, fixe și TV pentru 10.640.000 de clienți, cu o cifră de afaceri de 264 milioane € la finalul primului trimestru al anului 2021. Orange România oferă clienţilor săi o gamă extinsă de soluţii de comunicaţii, atât utilizatori individuali, cât şi
companiilor, de la servicii de bază până la servicii complete de voce, date fixe şi mobile, servicii TV şi servicii financiare mobile.
Vezi site
Previous
Next
Palo Alto Networks, liderul global în domeniul securității cibernetice, susține viitorul centrat pe tehnologia cloud, transformând modul în care oamenii și organizațiile își desfășoară
activitatea. Misiunea noastră este să fim un partener de încredere în domeniul securității cibernetice, protejând modul nostru de viață digital. Ajutăm la soluționare celor mai mari provocări de securitate din lume prin inovație continuă, utilizând cele mai recente descoperiri în domeniul inteligenței artificiale, analizei și automatizării.
Viziunea noastră este o lume în care fiecare zi este mai sigură și mai protejată decât cea de dinainte.
Vezi site
Previous
Next
Bit Sentinel activează în domeniul securității cibernetice din 2015 și oferă servicii complete de securitate informatică, precum: servicii de penetration testing, audit de securitate IT,
servicii de consultanță, servicii de compliance PCI-DSS, GDPR, NIS dar si pentru procesatori de plati, asiguratori sau brokeri, recuperarea datelor în urma atacurilor cibernetice, răspuns la incidente și investigații ale atacurilor cibernetice.
Vezi site
Previous
Next
C:\

activități

01{cyber awareness}

02{cursuri de securitate cibernetică}

03{programe de mentorat}

04{incubare / accelerare startup}

organizație

educație

evenimente

inovare

contact

Politică cookie

Termeni și condiții

© 2021 BVCYH / Alpha V1.3